Rulouri - Jaluzele

Mereu elegante, JALUZELELE VERTICALE au reprezentat dintodeauna cea mai bună alegere pentru controlul luminozităţii unei încăperi. Acestea constituie un element decorativ foarte important. Disponibile într-o gamă largă de culori şi modele, jaluzelele verticale satisfac toate gusturile şi cerinţele estetice necesare decorării unei locuinţe sau a unui birou. Materia prima pe care o folosim este de cea mai buna calitate disponibila pe piata din Europa, avand provenienta: SPANIA (poliester) si FRANTA (fibra de sticla).

Jaluzelele verticale asigura un plus de racoare vara datorita umbrei pe care o fac in casa. De asemenea, daca doriti sa va ascundeti de privirile curioase ale vecinilor, jaluzelele verticale au un rol semnificativ in protejarea intimitatii dumneavoastra si a familiei.

Doriti un sistem simplu, practic, economic, dar si estetic de umbrire? ALPO va pune la dispozitie roletele textile. Acestea pot fi utilizate impreuna si cu alte sisteme de umbrire (perdele, draperii).

Oferta de modele si culori cuprinde 26 tipuri de materiale (4 opace, 18 semiopace si 4 semitransparente). Materialul din care sunt executate este 100% poliester, ceea ce confera curatarea si intretinerea facila.

Pentru un plus de eleganta, puteti alege unul dintre cele 8 modele de terminatii si/sau 10 culori de galoane decorative.

Montajul se poate realiza pe tamplarie, pe perete sau pe tavan.

Elegante şi utile, RULOURILE EXTERIOARE din aluminiu au lamelele umplute cu spumă poliuretanică, fapt care realizeaza o bună izolare termică şi fonică. Ele pot fi dotate cu yală sau cu sistem de autoblocare, sporindu-se astfel protecţia antiefracţie. La cerere, ruloul poate avea acţionare manuală sau un motor cu telecomandă; poate fi simplu sau cu plasă antiinsecte încorporată. Motorizarea se executa pentru rulou, plasa fiind acţionată manual.

Disponibile într-o gama variata de culori, rulourile exterioare din aluminiu pot fi cu carcasa pătrată sau rotundă. În cazul rulourilor cu carcasă rotundă, pe ghidaje este aplicat un profil rotunjit cu rol estetic. Având un înalt grad de finisare, rulourile au constituit dintotdeauna combinaţia perfectă între util şi estetic.

Rulourile exterioare pentru ferestre asigura un plus de racoare vara datorita umbrei pe care o fac in casa, iar iarna constituie o importanta bariera termica pentru mentinerea caldurii in casa, micsorand consistent factura la incalzire.

 

 

Copyright © 2013 alpodesign.ro | Design: Free CSS Templates | Maintenance: OVO-Media